Stichting Begraafplaatsen Nijmegen          
home


SBN Logo
Welkom op de website van de Stichting Begraafplaatsen Nijmegen. De stichting is eigenaar-beheerder van de begraafplaatsen Jonkerbos en Daalseweg en beheerder van de begraafplaatsen Vredehof, Graafseweg en Algemene begraafplaats Lent.

Op al deze locaties staan we garant voor een respectvolle uitvaart, waarbij we u alle gelegenheid geven om uw dierbare op een betrokken en persoonlijke manier de laatste eer te bewijzen - en later te blijven gedenken. We bieden u, in een toch al zo moeilijke periode, alle steun die u nodig hebt, bijvoorbeeld bij het uitkiezen van de juiste plek of een geschikt gedenkteken. Zo kunt u ervan op aan dat de nagedachtenis aan de overledene bij ons in vertrouwde en zorgzame handen is.

Om het niveau van onze dienstverlening te garanderen, zijn we vanzelfsprekend aangesloten bij de Landelijke Organisatie van Begraafplaatsen.

Visveldsestraat is nu Notenlaan 25
Sinds kort heeft de algemene begraafplaats in Lent een nieuw adres. De locatie is gewoon hetzelfde gebleven. Visveldsestraat heet voortaan Notenlaantje 25. De postcode is gewijzigd in 6663 MG Lent.

Gedicht Victor Vroomkoning

Ter ere van het 60 jarig bestaan van Begraafplaats Jonkerbos , heeft dichter Victor Vroomkoning speciaal een gedicht geschreven met als titel "Jonkerbos". Door op  
Klik hier te drukken, kunt u dit fraaie gedicht lezen.